Rianne Douma is het gezicht achter Het Maakkwartier. Afgestudeerd als grafisch ontwerper met inmiddels een flinke dosis ervaring in illustratie en webdesign. Haar stijl kenmerkt zich door haar liefde voor geometrische vormen, kleur en eenvoudige typografie. Geen onnodige creatieve uitspattingen maar een to the point ontwerp. Want ontwerp moet mooi zijn maar mag nooit de content in de weg staan.

Werkend aan creatieve projecten voor klanten uit verschillende vakgebieden, ligt de focus op het maken van rake ontwerpen die een positieve indruk achterlaten op zowel de klant als de doelgroep. Rianne neemt je graag mee in haar creativiteit en kennis om zo samen met de klant tot een goed ontwerp te komen.

Het Maakkwartier
Sluisplein 6

1975 AE IJmuiden
let op: dit is geen bezoekadres

+31 6 53 19 04 01
info@hetmaakkwartier.nl

KVK: 62508172
BTW: NL216069245B01
algemene voorwaarden
privacy- en cookieverklaring

© Alle illustraties, foto’s, teksten en ontwerpen die voorkomen op de website van Het Maakkwartier zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Het Maakkwartier delen van deze website te gebruiken of reproduceren.