logo & huisstijl

Alles begint met een logo en huisstijl. Het vertelt jouw unieke verhaal aan je klanten. Het Maakkwartier helpt bij het creëren van een complete huisstijl zodat iedereen weet wie je bent en waar je voor staat.

online & interactief

Alleen offline is verleden tijd. En een website is nog maar het begin. Social Media, nieuwsbrieven, online advertenties… Het Maakkwartier zorgt ervoor dat alles op elkaar is afgestemd en naadloos aansluit op jouw huisstijl.

publicatie & drukwerk

Folders en flyers. Magazines en boeken. Enveloppen en briefpapier. Posters en advertenties. Met een duidelijk doel voor ogen verzorgt Het Maakkwartier de vormgeving van jouw offline communicatie-uitingen.

concept & campagne

Het Maakkwartier ontwikkelt creatieve concepten en maakt aansprekende campagnes. Samen denken we na hoe we jouw doelgroep kunnen verrassen met een creatief concept, een raak ontwerp of activerende campagne.

stationery & illustraties

Het Maakkwartier maakt unieke geboorte- en trouwkaarten. Want bijzondere momenten hebben bijzondere kaarten nodig. En als die originele kaart er dan is, wil je misschien ook wel menukaarten, slingers, naamkaartjes… Alles kan, in de stijl die jullie voor ogen hebben; persoonlijk en origineel.

mis je iets?

Heb je een idee waar Het Maakkwartier bij kan helpen? Laat het weten!

contact