Project Description

Geloven in de Stad

Geloven in de Stad is een netwerk van christenen die samen mensen in Haarlem willen laten proeven van het leven met Jezus Christus. In meer dan twintig kerken komen christenen samen om hun geloof te vieren. Samen vormen zij het netwerk Geloven in de Stad.

Na een herpositionering had Geloven in de Stad een nieuwe visuele identiteit nodig die de identiteit van het netwerk uitstraalt, ofwel: een nieuw logo en nieuwe huisstijl die ook doorgevoerd kon worden in een nieuwe website. Voor de website heeft Het Maakkwartier een styleguide gemaakt, zodat de webbouwer de website kon laten aansluiten bij de rest van de huisstijl.

diensten

  • logo & huisstijl

  • publicatie & drukwerk

logo en huisstijl

Het logo is modern en fris geworden, waarin de samenwerking van de verschillende kerken centraal staat. Meerdere zeshoeken, ‘kerken’, vormen samen één geheel, ‘een netwerk’. Onder Geloven in de Stad vallen meerdere disciplines. Elke discipline heeft zijn eigen kleur uit het beeldelement van het logo.

Geloven in de Stad Magazine

Meerder keren per jaar verschijnt het Geloven in de Stad Magazine. Ook hierin is de huisstijl doorgevoerd. De magazines kun je hier bekijken.