Project Description

Online visuals

Van september 2015 tot en met september 2016 heeft Het Maakkwartier online visuals gemaakt voor Het Nederlands Bijbelgenootschap.

Voor de websites van Alef, debijbel.nl, het Bijbelgenootschap, de Samenleesbijbel, de Bijbel in Gewone TaalEn bijbehorende social media kanalen zoals Facebook (van de Bijbel in Gewone Taalhet Nederlands Bijbelgenootschap en debijbel.nl), Twitter en Linkedin. Zijn er voor verschillende projecten, pagina’s en blog berichten beelden ontwikkelt.

The Passion

Elk jaar met Pasen, wordt op NPO ‘The Passion’ uitgezonden. Een samenwerking tussen de EO en KRO-NCRV met bijbelteksten aangeleverd door het Nederlands Bijbelgenootschap. Van te voren worden de hoofdrolspelers bekend gemaakt. Voor het Bijbelgenootschap en de Facebook pagina van The Passion zijn daarvoor de volgende visuals ontworpen. 

De Samenleesbijbel

De Samenleesbijbel is een Bijbel speciaal ontwikkeld voor kinderen. De complete Bijbel in Gewone taal met verschillende routes door de bekende bijbelverhalen die je met kinderen van verschillende leeftijden kan lezen.
Ook hiervoor heeft Het Maakkwartier een serie visuals gemaakt.

debijbel.nl

Onderdeel van Het Nederlands Bijbelgenootschap is debijbel.nl. Een website waar je de Bijbel kunt lezen in verschillende vertalingen. Voor de Facebookpagina van debijbel.nl zijn een aantal sfeervolle visuals met inspirerende bijbelteksten ontworpen.