Loading...
Privacy- en cookieverklaring2018-08-20T16:28:20+00:00

Inleidende bepalingen

Op deze pagina tref je de privacyverklaring van Het Maakkwartier aan. Je wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Het Maakkwartier is statutair gevestigd te Sluisplein 6, IJmuiden en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 62508172. Het Maakkwartier is per email te bereiken via info@hetmaakkwartier.nl

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Het Maakkwartier omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt.

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Het Maakkwartier behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 15 augustus 2018.

Soorten verwerkingen en doelen van verwerkingen van persoonsgegevens

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden dan onder meer gebruikt om je gespecificeerde aanbiedingen te kunnen geven van onze diensten. De persoonsgegevens die in ieder geval worden gevraagd zijn naam en telefoonnummer. Ook wordt je e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig ter bevestiging van de overeenkomst, maar wordt ook gebruikt om contact met je te onderhouden.

Daarnaast worden via Google Analytics en/of andere vergelijkbare tools je IP-adres en demografische gegevens verzameld. Er wordt gebruik gemaakt van deze tools om bij te houden hoe gebruikers het platform gebruiken, hoe effectief onze Adwords-advertenties bij de zoekresultaatpagina’s van Google zijn en hoe wij onze website kunnen verbeteren.

Cookies

Het Maakkwartier maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website van Het Maakkwartier bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website je op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Het Maakkwartier om een goede gebruikservaring aan je te kunnen leveren.

Beveiliging

Het Maakkwartier heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

Jouw privacyrechten

Je hebt recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van de persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit kun je te allen tijde doen. Indien je vragen hebt over deze privacyverklaring, dan kan je een e-mail sturen naar info@hetmaakkwartier.nl

vragen?

neem contact op